Get Adobe Flash player

Jelenlegi hely

Címlap

Kávéautomata bérbeadás, használtkávéautomata

 Kávéautomata Önnek!

Cégünk használt kávéautomata, snackautomata, és üdítőital automata, INGYENES KIHELYEZÉSÉVEL, BÉRBEADÁSÁVAL és szervízelésével foglalkozik. Cégünk 2008-ban alakult Budapesten, és  alapjában véve használt kávéautomata, melegital automata bérbeadására és üzemeltetésre szakosodott vállalkozásnak indult, néhány darabos gépparkkal. Azonban az ügyfelek kívánságaihoz alkalmazkodva mamár üzemeltet és bérbead használt snack, üdítő, fél snack, fél üdítő, és szendvics automatákat is a kávéautomatákon kívül.
 
Sikereinket ügyfélcentrikus üzletpolitikánknak köszönhetjük, mert MI mindig találunk Partnerünk számára megfelelő alternatívát, valamint 24 órán belül megkezdjük az esetleges hibaelhárítást, szűkség esetén pedig csereautomatát biztosítunk használat céljából a bérbeadott automata javítása idejére.
 
Kihelyezett kávéautomatáinkat rendszeresen ellenőrizzük, így biztosított a folyamatos feltöltöttség, valamint az állandó higiénia és tisztaság.
 
Minden automatánk rendelkezik Élelmiszerbiztonsági Kézikönyvvel, ami az Európai Uniós HACCP minősítő rendszer alapján készült.
 
Elsősorban Saeco, Profile és Crane típusú, Olaszországból, Amerikából, illetve Angliából származó korszerű kávéautomatákat adunk bérbe, melyek modern érmevisszaadó rendszerrel és digitális kijelzővel működő pénzvizsgálóval is felszereltek.
 
Az Ön cége is kaphat minőségi szolgáltatást, rejtett költségek nélkül!
 
A KIHELYEZETT, BÉRBEADOTT KÁVÉAUTOMATA:
 
-SZÁLLÍTÁSI -
 
-ÜZEMELTETÉSI -
 
-SZERVÍZELÉSI KÖLTSÉGEI CÉGÜNKET TERHELI!
 
Hogyan? ÖNÖKNEK CSAK ÉLVEZNI KELL SZOLGÁLTATÁSUNKAT! Nálunk nincs apróbetűs rész a szerződésben... Az automatát díjmentesen kihelyezzük, töltjük, és szervizeljük. Az Ügyfeleknek csak annyit kell fizetni amennyit a kávéautomatából fogyasztanak!
 

 Termékpaletta és szolgáltatási filozófia...
 
Kínálatunkban megtalálható kisebb, irodai felhasználásra tervezett kávéautomata típustól kezdve az akár több száz vásárló kiszolgálására alkalmas kávéautomata típusig.
 
Cégünk különféle használt árusító-automaták értékesítésével is foglalkozik a bérbeadás mellett. Amennyiben szeretne vásárolni egy kávé-, üdítő-, vagy snackautomatát, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Kérésére bármilyen típusú automatát beszerzünk!
 
Termékpaletta és szolgáltatási filozófia...
 
Nincs kibuvó! MINŐSÉGET MINDENKINEK!
 
Mai rohanó, „túlautomatizált” világunkban, a fogyasztó már nem elégszik meg, ha olcsó terméket, vagy szolgáltatást kap. Több, egymástól független piackutatás is bizonyítja, hogy az ügyfelek igénye egyre inkább a minőségi termékszolgáltatás felé orientálódik.
Az élvezeti cikkeknél tehát egyre inkább a „minőséget kicsit drágábban” trend kezd érvényesülni. Ez a vending üzletágban pedig azt jelenti, hogy az átlagfogyasztó már nem az olcsó instant kávét vásárolja, hanem minőségi frissen főzöttet igényli. Cégünk elkötelezett a minőségi szolgáltatás iránt, és ma már kávéautomatáinak 90%-a szemes kávéból készíti a kávét.
A bérbeadott kávéautomatába való szemes kávét pedig minden esetben kiválaszthatják az Ügyfelek is. (pl.:Segafredo, Omnia, Bravos, Paloma) Cégünk alapesetben az eredeti, kiváló minőségű Olasz Punto It szemes kávéját használja.
 
A többi opcionális termék alapanyaga, úgy, mint csokoládé, tea és egyéb instant italporok a közkedvelt Satro termékcsaládból kerül ki.
 
Amennyiben ragaszkodnának az instant kávéhoz, úgy mi a NESCAFÉ GOLD instant kávéját javasoljuk.
 
Üdítő automatáinkat elsősorban Coca-Cola termékekkel töltjük, de igény esetén többféle energiaitalt is tudunk biztosítani.

 

Info-Line:

06 70 9400 456

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!