Get Adobe Flash player

Jelenlegi hely

Címlap

italautomata, melegital automata

 Szolgáltatásaink

Cégünk legfőbb tevékenysége az automaták kihelyezése, valamint azok üzemeltetése. Főként gyárakban, üzemekben, irodaházakban, autoszalonokban és iskolákban vagyunk jelen. Emellett igyekszünk ügyfeleinket maximálisan kiszolgálni, a speciális igényekre szabva, ezért automaták bérbeadásával, és töltőanyagok forgalmazásával is bővítettük szolgáltatásunk palettáját. 
 
Elsősorban melegital automatákat üzemeltetünk, de gyakori az ügyfelek igénye a hideg üdítővel is szolgáló automatákra. Ilyenkor két lehetőséget ajánlunk fel: vagy egy plusz üdítő automatát, mely dobozos, vagy pet palackban árusítja a termékeket, vagy olyan melegital automatát helyezünk ki, mely opcionálisan tud a hideg italt is készíteni.
 
Havi 600 adag felett fogyasztó Partnereink számára opcionálisan félüdítő-, félsnackautomatát is biztosítunk.
 
Egyes esetekben kiemelt partnereinknek szendvics automatát is biztosítunk heti két töltéssel, melyhez a szendvicseket a SALÁTA EXPRESS szállítja. Szenvicseink hozzáadott tartósítószert garantáltan NEM tartalmaznak, szavatossági idejük 72 óra.
 
Minden automatánkhoz elérhető a zsetonos szolgáltatás, így Önnek nem kell bajlódnia az apróvalpénzzel, sőt ezzel a szolgáltatással banki átutalással is kiegyenlítheti a fogyasztását.
 
 
 
 Gyakori kérdések
 
 

  • Milyen költségekkel jár egy ital automata kihelyezése?
Az italautomaták kihelyezése INGYENES. Az Ön cégének az ital automata kihelyezése nem kerül semmilyen fajta többlet kiadásba. Az automaták szállításáról, üzembe helyezéséről, tisztításáról, feltöltéséről mi gondoskodunk. Önnek csak az elfogyasztandó termék árát kell befizetnie az árusító automatába.
 
  • Mit kell tennem, hogy cégem számára biztosítsanak egy, vagy több ital vagy melegital automatát?
Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot a 06709400456-os telefonszámon., vagy írjon e-mailt nekünk.
 
  • Lesz e bármilyen dolga cégemnek, az Önök által kihelyezett kávéautomatával?
Nem, semmilyen dolga nem lesz. Az automatákat cégünk üzemelteti: tölti és tisztítja.
 
  • Milyen technikai hátteret kell biztosítanom, ha szeretnék munkahelyemre egy melegital automatát?
Egy kávéautomata kihelyezéséhez egy hálózati vízkiállás (vízcsap), és elektromos áram (230V) konnektor szükséges.
 
  • Mennyibe kerül majd egy pohár frissendarált kávé? (...vagy egyéb ital?)
A dolgozók(fogyasztók) fogyasztási szokásainak függvényében 50-100Ft. Egyedi megbeszélés alapján.  

 

 Kávéautomaták, italautomaták

Zanussi Colibri  

Egyszerű, ám mégis nagyszerű. Kis helyet foglal el, ezért a legkisebb irodákban is igen népszerű. Klasszikus küllem, ám mégsem fog kimenni a divatból, mindig is a dísze lesz az Ön munkahelyének. A "Kismadár" saját maga darálja és főzi az Ön kávéját minden reggel. 7-féle melegitalt (kávé, Cappuccino, Forrócsoki stb.) készíthet, cukorelőválasztási opcióval. Egyetlen hátránya, hogy egyszerűsített érmevizsgálóval rendelkezik, ami miatt ugyan bármely magyarországi érmét elfogadja, viszont pontos összeget kell bedobni, mert nem ad vissza. Igény esetén a zsetonos rendszer ezt az apró "szépséghibát" ki tudja küszöbölni. Heti 100-150 pohár fogyású helyre javasoljuk.

 

 

Saeco Group 500

Kategóriájában a legzamatosabb kávét készíti, melyet frissen darál, és frissen is főz. Az olasz mivoltát le sem tagadhatja. Kihozza mindazt a kávéból, melyet az olasz kávépörkölő mesterek a kávébabbal álmodtak. A rendszeres karbantartás ellenére olasz mivolta miatt százalékos arányban többet szeret "sziesztázni", mint amerikai és angol "kollégái".  A fantasztikus ízvilága miatt azonban még hosszú ideig a melegital automaták koronázatlan királya marad.

14 féle italt képes készíteni,  melyhez a  keverőpálcikát automatán adagolja. 

5 tartályt tartalmaz mely a következő alapanyagokat tartalmazza: szemeskávé, tejpor,cukor, tejpor, csokipor, valamint egy opciós tartály, mely lehet rumosdió, tea, leves, vagy bármilyen más meleg ital alapanyag.  Kapacitása 500 pohár.
 

 

Saeco Christallo 400

Kategóriájában az egyik legszebb kávéautomata, mely a jól ismert Saeco Group 400-as utódja. A legjobb kávét készíti, melyet frissen darál, és frissen is főz.

12 féle italt képes készíteni, melyhez a keverőpálcikát automatán adagolja.

6 tartályt tartalmaz mely a következő alapanyagokat tartalmazza: Szemeskávé, tejpor, cukor, tejpor, csokipor, valamint két opciós tartály, mely lehet instant kávé, koffeinmentes instant kávé, rumosdió, tea, leves, vagy bármilyen más melegital alapanyag.  Kapacitása 400 pohár.
 
Méretei:577mm szélesx1600mm magasx 577mm mély.
 
 
 

Saeco Quarzo 500

 Ugyanzt a stílust, és dizájnt kapta, mint a Christallo 400-as, mely a jól ismert Saeco Group 500-as utódja. A legjobb kávét készíti, melyet frissen darál, és frissen is főz.

14 féle italt képes készíteni, melyhez a keverőpálcikát automatán adagolja.

6 tartályt tartalmaz mely a következő alapanyagokat tartalmazza: Szemeskávé, tejpor, cukor, tejpor, csokipor, valamint két opciós tartály, mely lehet instant kávé, koffeinmentes instant kávé, rumosdió, tea, leves, vagy bármilyen más meleg ital alapanyag.  Kapacitása 500 pohár.

Hagyományos vízhálózatra és elektromos hálozatra csatlakoztatható.

 

 

 

 Egyéb automaták

Crane Fusion

Kategóriájában az egyik legmegbízhatóbb kávéautomata, mely a jól ismert amerikai Crane automata gyár terméke, melyet az Egyesült Királyságban szerelnek össze.  Kétféle kivitelben létezik: a frissen főző verzió saját darálóval is rendelkezik, így sikerül a kávébabból kihozni a maximumot, a svájci főzőegységnek köszönhetően.

12 féle italt képes készíteni, melyhez a keverőpálcikát automatán adagolja.

6 tartályt tartalmaz mely a következő alapanyagokat tartalmazza: instant/szemeskávé, tejpor, cukor, tejpor, csokipor, valamint két opciós tartály, mely lehet instant kávé, koffeinmentes instant kávé, rumosdió, tea, leves, vagy bármilyen más meleg ital alapanyag.  Kapacitása 500 pohár. A Fusion gépcsalád opcionálisan igényelhető hűtős kivitelben, mely 2 féle sziruppal hideg üdítővel is ki tudja szolgálni az igényeket.

 

Crane Snack Center 

A katergóriájában a legmegbízhatóbban működő Snack automata, mely amerikai gyártmány lévén beleillik bármilyen környezetbe ízléses Millenium Design-jával. Ennek a családnak számos tagja van a legkülönfélébb variációkkal. Cégünk a félüdítő, félspirálos verziót ajánlja Partnereinek. 3 tálcányi Snack termék: minimum 14-16 féle Snack terméket árusít, mely az ügyfelek igényeinek megfelelően van összeállítva,  valamint  6 hűtött rekesz 0,33-as szabványú (alu dobozos) üdítőital bármilyen variációban.

Méretei : 784x812x1830 237 kg 
 

Crane Shoppertron

Ideális szendvics, üdítő, ital, illetve tejtermékek árusítására. Digitális  hőfokszabályzóval van ellátva, így a termékeket folyamatosan 2-5 Celsius fok között tartja.  Maximális  befogadóképesség: 218 termék, mely tetszés szerint variálható a fenti termékekből.

Méretei:600 mm széles x 1700 mm magas x 674 mm mély

 

 

 

 

Info-Line:

06 70 9400 456

KÉRJEN EGYEDI AJÁNLATOT!